Ydelser

En pålidelig backupløsning, der giver tryghed

Det er alfa og omega for jeres organisation at have en sikker og tilgængelig backup af alt data i virksomheden.

Med pålidelige backup-løsninger er I sikre på altid at have gemt jeres værdifulde data.

Læs mere om, hvilken løsning I kan få med MI Support IT.

Backups er altafgørende ved angreb, fejl og katastrofer

Der kan være flere grunde til, at I mister jeres data. Nogle af de mest sandsynlige er malwareangreb, hardwarefejl eller en menneskelig fejl.

Her er det afgørende, at I har sikre backups af jeres data. Også i tilfælde af en naturkatastrofe, hvor datacentre kan blive beskadiget. I sådan et tilfælde skal I have jeres data gemt mere end ét sted.

Alt dette sørger vi for hos MI Support IT, så I altid har en fuldkommen backup.
Lad os tage en snak

Beskyt jeres data mod ransomware

Ransomware er en betegnelse for hackere, der går ind og låser jeres data og kræver en løsesum for at give jer det tilbage. Sommetider vil hackerne også låse jeres backup for at være sikre på at få gevinst.

Med en sikker backup, der ligger off-site, kan hackere ikke få adgang til jeres data, og I kan genskabe jeres data uden at skulle lide et stort økonomisk tab.

Vi hjælper jer gerne med en sikker backup-løsning, der også kommer jer til gavn, når I har ubudne gæster.

Backup-løsning af Office 365

Vi har medarbejdere, der er IT-specialister i Microsoft Office 365. Bruger I Office 365 til mails, kalendere, Teams og Drive, kan vi lave en sikker backup.

Microsoft har en høj sikkerhed, men påtager sig ikke ansvaret for at beskytte jeres data, og der vil ofte ikke være nogen backup. For at opnå den højeste sikkerhed kan I derfor bruge en tredjepart til at foretage en sikker backup, som bliver regelmæssigt opdateret.

Rådgivning, implementering og drift: Vi kan stå for det hele

MI Support IT er jeres pålidelige sparrings- og samarbejdspartner. Vi kan supplere jeres IT-afdeling på alle stadier – lige fra rådgivning til drift.

Derfor kan vi også sagtens rådgive jer om, hvilke backup-løsning der er bedst for jer – og så kan I selv implementere den. Ligeledes kan vi selvfølgelig stå for implementeringen af løsningen og sørge for at drifte den.

Vi har IT-specialister indenfor både konsultationer, problemløsning og drift.

Automatisering og regelmæssige backups on- og offsite

Vælger I en backup-løsning hos MI Support IT, sørger vi for en automatisering af backuppen, så jeres data bliver regelmæssigt sikkerhedskopieret.

Dertil sørger vi for, at der ligger backup af jeres data både on-site og off-site. Det kunne f.eks. være en cloud-løsning, så I altid har adgang til jeres data, selvom der skulle ske nedbrud lokalt.

Vil I høre mere?

Er I interesserede i at høre mere om en backup-løsning?

Kontakt os på telefon 3212 3232, skriv til os eller book et uforpligtende møde.
Kontakt os i dag