artikler

Få mere tid til din kerneforretning

Fokuser på det du er bedst til
Mennesker ved tavle

Baggrund

 

Det kan være tidskrævende og kræve meget energi at skulle håndtere IT i sin virksomhed, tid og energi, som kan blive brugt fx til at optimere kerneforretningen i din virksomhed og sikre en bedre bundlinje.

Ved at outsource dele af din forretning kan du bruge mere tid på det, som skaber værdi for din virksomheds fremdrift. Det vil ofte være billigere på den lange bane, da du får adgang til eksperter, som du normalt ikke ville have mulighed for at ansætte in-house.

 

IT-support

Hver gang medarbejdere bliver stoppet af et driftsstop eller udfordring med et program på maskinen mister medarbejderen værdifuld tid, som kunne være brugt på relevante arbejdsopgaver.
Med en dedikeret IT-Support funktion vil medarbejderne have adgang til kompetent support som hurtigt vil kunne hjælpe medarbejderen videre.
Der skal også bruges tid på at sættes en IT-pakke op, når der starter en ny medarbejder og nedlægges når en medarbejder stopper.
Alt dette kan løses med en fleksibel ekstern IT-support.

 

Managed hosting

Et datacenter i kælderen er langt fra den mest optimale og fremtidssikre løsning i dag, dog ser vi stadig flere virksomheder have denne løsning. Med Managed Hosting overlader du driften til os og slipper du for bekymringerne omkring oppetid, backup, sikkerhed mm.
Vi ser også mange virksomheder have en cloud first strategi, det er en god idé, men betyder nødvendigvis ikke cloud only. For flere virksomheder vil det stadig bedst kunne betale sig at have en hybrid løsning med et mix af cloudservices og traditionel infrastruktur i et datacenter.

 

IT-sikkerhed

 

IT-sikkerhed er højt på dagsordenen i de fleste virksomheder i dag. Stabile IT-systemer er et krav for mange virksomheders daglige drift. Derfor er det vigtigt at have adgang til sikkerhedsspecialister, som sikrer de nødvendige tiltag for at minimere risikoen for at din virksomhed bliver ramt af nedbrud eller trusler som kan bringe din virksomhed i fare.

IT-support, managed hosting og IT-sikkerhed er kritiske services som bare skal virke og som man ikke skal bruge for lang tid på selv, vælg en outsourcing partner som sætter sig ind i din forretning og prioriterer din virksomhed. På den måde vil du få mere tid til rent faktisk at drive virksomhed og udvikle din kerneforretning og medarbejdere i stedet for at koncentrere dig om datacentre, sikkerhedstrusler og supportopkald.

Hos MI Support IT har vores kunder højeste prioritet, så har du brug for hjælp eller rådgivning omkring hvordan du får mere tid til din kerneforretning, så skriv til os

Seneste indlæg

Nyheder, tips og tricks inden for IT-sikkerhed, Microsoft løsninger, Outsourcing.

Få en uforpligtende
IT-konsultation

Overvejer du at få hjælp fra en intern IT-afdeling? Book et uforpligtende møde via formularen herunder, så du kan lære mere om vores tjenester.
Contact Form Demo (#3)
Mennesker ved tavle