microsoft

Microsoft Introducerer Microsoft Mesh

Mixed reality fra Microsoft
Microsoft Mesh

Hvad er Microsoft Mesh?

Microsoft Mesh er Microsofts svar på en mixed reality løsning, som i fremtiden skal binde os tættere sammen uafhængig af fysisk lokation.
Mesh bruger Microsofts Azure cloud til at levere augmented reality og virtual reality-oplevelser til flere brugere på samme tid.
Som vist i videoen nedenfor kan Microsoft Mesh tillade flere brugere på individuelle AR VR-platforme at opleve og interagere med delte og tilpassede holografiske oplevelser.

 

Microsoft Mesh blev præsenteret af Microsofts technical fellow Alex Kipman under Microsoft Ignite på åbnings sessionen for Ignite 2021
Sessionen kan ses her:

 

 

Microsoft ignite

 

Løsningen

 

Løsningen vil virke på tværs af platforme og vil virke på mobile enheder, desktops, de fleste AR/VR headsæt inklusiv Oculus Quest 2 og selvfølgelig også Microsofts egen Hololens.

Microsoft Mesh er bygget på Microsofts cloud platform Azure. Løsningen er enterprise ready og udnytter de funktioner som allerede findes i Microsofts cloud-løsninger.

Microsoft forventer at Mesh er klar til de første tests i løbet af 2021 og til endelig lancering i starten af 2022 - der er endnu ikke blevet meldt konkrete datoer ud.

Seneste indlæg

Nyheder, tips og tricks inden for IT-sikkerhed, Microsoft løsninger, Outsourcing.

Få en uforpligtende
IT-konsultation

Overvejer du at få hjælp fra en intern IT-afdeling? Book et uforpligtende møde via formularen herunder, så du kan lære mere om vores tjenester.
Contact Form Demo (#3)
Mennesker ved tavle