artikler, sikkerhed

Hvem Har Privilegeret Adgang Til Virksomhedens Data ?

Har du tjek på dine adgange ?
Harddisk

Baggrund

Det er vigtigt at kontrollere, hvem der har adgang til virksomhedens følsomme og værdifulde data eller digitale aktiver. Uden en ordentlig styring af privilegerede konti er det let for ondsindede personer at få privilegeret adgang og dermed adgang til jeres værdifulde data.

Håndterer man sine privilegerede konti manuelt, er det vores erfaring at man hurtigt mister overblikket over sine privilegerede konti og hvem der har adgang. Derfor anbefaler vi altid at vælge et PAM-værktøj til at holder styr på de privilegerede konti.
Privilegerede adgange er potentielt set et stort sikkerhedsproblem og det kræver, at der indføres kontroller og/eller systemer til beskyttelse, overvågning, opsporing og reaktion på alle privilegerede aktiviteter.

Når I starter op på jeres PAM-projekt, er det vigtigt at I starter rigtigt, z er et udsnit af områder som er vigtige for at starte rigtigt op:


Identificering af privilegerede konti 

Første skridt er identificering af jeres privilegerede adgange og konti. For at gøre denne proces nemmere har vi udviklet værktøjer som nemt kan finde jeres privilegerede konti.


Central styring 


Tag kontrol over jeres privilegerede konti ved at implementere et PAM-system som sikrer central håndtering af jeres privilegerede konti. Vælg et af de modne og gennemprøvede systemer, vores erfaring er at de bedst løser udfordringen på den korte og lange bane.

Øg kontrol med privilegerede konti 


Når du har styr på dine privilegerede konti, er det nemmere at kontrollere og auditere hvad den privilegerede konto er blevet brugt til og hvornår den er blevet brugt.

Monitorering 


Et PAM-system gør det nemmere at overvåge og auditere sessioner for mistænkelig aktivitet.

Seneste indlæg

Nyheder, tips og tricks inden for IT-sikkerhed, Microsoft løsninger, Outsourcing.

Få en uforpligtende
IT-konsultation

Overvejer du at få hjælp fra en intern IT-afdeling? Book et uforpligtende møde via formularen herunder, så du kan lære mere om vores tjenester.
Contact Form Demo (#3)
Mennesker ved tavle