sikkerhed

Ransomware tendenser 2021

Det ser ikke godt ud
Wannacry ransomware

Baggrund

 

Palo Alto har netop udgivet en rapport, der viser at flere og flere virksomheder betaler løsepenge efter at være blevet ramt af et ransomware angreb.
Den gennemsnitlige sum som de ramte virksomheder udbetaler, er steget med 171 % i 2020, dette svarer til over 2 millioner kr pr. angreb.
Dette er en kedelig udvikling, som kun giver de kriminelle højere incitament til at fortsætte med at udvikle og udbrede ransomware.

For at undgå at skulle betale for at få data tilbage, er det vigtigt at forebygge og være i stand til at spore angreb på din infrastruktur.

 

Vi kan hjælpe

 

Hos MI Support IT arbejder vi aktivt med sikkerhedskontroller, træning af medarbejdere, e-mail sikkerhed, endpoint protection og SIEM værktøjer som er med til at forbygge og spore ransomware angreb. Vi kan også hjælpe med en plan for reetablering så du er i stand til at gendanne eventuelle datatab, hvis du er blevet angrebet.

Kontakt os, hvis du har brug for en uforpligtende snak om hvordan vi kan minimere risikoen for angreb mod din virksomhed.

 

Ransomware rapporten

Link til highlights fra rapporten

Link til rapport hos Palo Alto

Seneste indlæg

Nyheder, tips og tricks inden for IT-sikkerhed, Microsoft løsninger, Outsourcing.

Få en uforpligtende
IT-konsultation

Overvejer du at få hjælp fra en intern IT-afdeling? Book et uforpligtende møde via formularen herunder, så du kan lære mere om vores tjenester.
Contact Form Demo (#3)
Mennesker ved tavle