Ydelser

IT-løsninger til store og små virksomheder

Uanset om I har brug for support, drift eller hosting af jeres eksisterende IT-løsninger, står MI Support IT klar til at hjælpe.

Vi har mere end 20 års erfaring med IT-løsninger til erhverv og sørger altid for et setup, der både er skræddersyet til jeres behov og intuitivt at bruge.

IT-løsninger til erhverv med stor fleksibilitet

Vi personaliserer altid jeres IT-løsninger, så de passer både til jeres medarbejdere og organisationens størrelse. Gennem mange års erfaring i IT-branchen kan vi tilbyde stor fleksibilitet.

Vi tilbyder i lige så høj grad IT-løsninger til små virksomheder som til store organisationer. Det vigtigste er en løsning, som passer til jeres setup.

Er I interesserede i at høre mere om vores IT-løsninger? Kontakt os herunder eller læs mere her på siden.
Lad os tage en snak

Vores IT-løsninger er all inclusive

Hosting

Vi tilbyder hosting og support af jeres infrastruktur, så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.

Drift

Vi drifter, vedligeholder og supporterer jeres IT-infrastruktur, som var det vores egen. Det sikrer jer, at I altid har en gnidningsfri arbejdsproces, der skaber værdi.

Cloud-løsninger

Vi er specialister i cloudløsninger og kan hjælpe jer med alt fra rådgivning, support og implementering.

Support

Vi tilbyder 24/7 support af jeres IT-løsninger alle årets dage. Så kan I altid få hjælp, uanset hvornår et problem opstår.

Effektiviser forretningen med det rigtige setup

Jo mindre tid I kan bruge på jeres IT-løsninger, jo bedre. Det giver jer mere tid til at fokusere på kerneopgaverne i forretningen og skaber dermed bedre effektivitet og større vækst.

Med MI Support IT som samarbejdspartner får I IT-løsninger til erhverv, der er nemme at anvende for den mest optimale arbejdsgang. Skulle I støde ind i problemer, har vores servicedesk åbent 24/7, så I altid kan få hjælp.

Få både nye løsninger eller hjælp til eksisterende

Hos MI Support IT har vi et team af erfarne konsulenter med ekspertise i IT-infrastruktur og IT-sikkerhed. Vi tilbyder en bred vifte af services, som sikrer jer den optimale løsning.

Uanset om der er brug for hjælp til at drive jeres eksisterende infrastruktur eller rådgivning omkring IT, står vi til rådighed.

Derfor kan I sagtens have en nuværende løsning, som I enten gerne vil have tjekket eller optimeret med vores hjælp.

Frigør tid ved at outsource jeres IT

Outsourcing af IT kan være en stor fordel, fordi det frigiver tid. Mange organisationer har svært ved at finde intern IT-støtte, da medarbejderne kan have begrænsede kompetencer eller tid.

Når I outsourcer jeres IT-support og -løsninger til MI Support IT, får I en ekstern IT-partner, der tager sig af driften og vedligeholdelsen af jeres IT-infrastruktur. Vi sikrer, at jeres IT fungerer gnidningsløst, så kræfterne kan bruges på virksomhedens kerneværdier.

Certificerede specialister

Vores konsulenter er uddannede og certificerede inden for de største IT-områder.
Vi sørger for altid at holde os opdaterede på de nyeste områder.

Det sikrer jer høj kvalitet og kompetent rådgivning.
Microsoft ms-500 exam logo
Microsoft az-500 exam logo
Microsoft ms-100 exam logo
Microsoft exam badge
Vil I høre mere om vores IT-løsninger, er I altid velkomne til at kontakte os.
Kontakt os i dag
apartmentcloudlaptop-phoneheart-pulse