Ydelser

IT-outsourcing handler om tillid og forståelse for jeres forretning

Ved at outsource jeres IT-systemer til os, kan I bruge tid på det, der skaber mest værdi for jeres forretning.

MI Support IT har mange års erfaring med IT-outsourcing og kan løse både simple og komplekse problemer. Vi sørger altid for, at jeres medarbejdere er hurtigt kørende igen, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver.

Få tid til jeres kerneforretning med IT-outsourcing

Bruger I for meget tid på at sikre en stabil IT-drift? Jeres ressourcer kunne bruges bedre på innovation og udvikling af virksomheden.

Overlad IT-driften til vores professionelle specialister. Det frigiver værdifuld tid, som I kan bruge på de fokusområder, der er vigtige for virksomheden.

Med MI Support IT får I en fleksibel og pålidelig partner, når I vil IT-outsource.
Kontakt os i dag

Udnyt fordelene ved at outsource jeres IT

Fleksibel IT-outsourcing

Jeres aftale med os er 100% fleksibel og kan tilpasses, så den matcher jeres behov. Vi kan hjælpe både store og små organisationer i det omfang, det ønskes.

En langtidsholdbar løsning

Vi har eksisteret i mere end 20 år og hjulpet mange virksomheder gennem årene. Det har givet os bred erfaring indenfor IT-verdenen. Derfor er vi også en langtidsholdbar løsning, som altid kan løse jeres problemer.

Få en bedre økonomi

Outsourcing af IT-opgaver er ofte billigere, da I får nem adgang til professionelle IT-folk. Hos MI Support IT er vores specialister erfarne og uddannede og løser hurtigt jeres IT-udfordringer. Det betyder også, at I ikke mister unødvendig omsætning som følge af lang nedetid.

Spar tid

Ved at outsource jeres IT-løsninger til os får I tid til at fokusere på jeres kerneopgaver, som skaber værdi og vækst for jeres forretning. I kan koncentrere jer om det, I er gode til, velvidende at IT-systemerne altid fungerer.

Arbejd sammen med certificerede specialister

Hos MI Support IT har vi et alsidigt team af kompetente specialister. Vores medarbejdere sørger for at holde sig opdaterede i form af kurser og uddannelse. Derfor vil I få en samarbejdspartner, som er certificeret indenfor de største IT-områder.

Det er jeres sikkerhed for, at I får hjælp fra medarbejdere, der kan løse både nye og komplekse problemer.
Book en uforpligtende snak

Ofte stillede spørgsmål om IT-outsourcing

Vi får ofte spørgsmål om vores outsourcing af IT. Vi besvarer nogle af dem her.

Har I spørgsmål, I ikke finder svar på, er I altid velkommen til at kontakte os på +45 3212 3232 eller info@misupport.dk.

Kan aftalen tilpasses?

Alle virksomheder har forskellige behov, når det kommer til IT. Derfor skræddersyr vi aftalen til at dække præcis jeres ønsker.

Vi kan både sidde ude hos jer og blive en integreret del af jeres organisation eller varetage opgaven på afstand og komme ud, når der er behov for det.

Kan vi komme ud af aftalen igen?

Vi er overbeviste om, at I bliver tilfredse med vores service, men skulle I alligevel ønske at opsige aftalen, hjælper vi jer på samme måde, som da I blev onboardet.

Kan I samarbejde med en tredjepart?

Mange virksomheder har mere end én IT-leverandør. Vi kan nemt samarbejde med allerede eksisterende leverandører for at sikre jer de bedste løsninger.

Hvordan sikrer vi, at I er de rigtige til at løfte opgaven?

Før vi indgår en aftale, forventningsafstemmer vi for at sikre, at aftalen hjælper jer bedst muligt.

MI Support IT har i mange år hjulpet store og små virksomheder med forskellige IT-ydelser, og hos os bliver I prioriteret højt. Vi er fleksible og kan altid justere til, så vi kan imødekomme jeres ønsker. Kombineret med vores erfarne og engagerede medarbejdere, er vi derfor sikre på, at vi er den rette IT-partner for jer.
kontor