Ydelser

Professionel IT-rådgivning sikrer jer den rigtige løsning – første gang

Uden det rette IT-system bruger I unødige ressourcer på noget, der ikke skaber værdi, og risikerer at blive udsat for nedbrud, datalæk og virus.

Et godt og sikkert system mindsker chancen for at blive udsat for cyberkriminalitet. Derfor er det afgørende at vælge det rigtige IT-system.

Hos MI Support IT tilbyder vi professionel IT-rådgivning, så jeres IT-sikkerhed er holdbar mange år ud i fremtiden.

Hvad rådgiver vi om?

IT-rådgivning omfatter mange områder. Vi lytter altid til jeres behov og skræddersyr rådgivningen, så den skaber værdi for jer.

Vi tilbyder IT-rådgivning inden for:
IT-sikkerhed
IT-support
Cloudløsninger
Backup
Servervalg
Udstyr og hardware
Softwareprogrammer
Analysebehov
Netværk
Hosting
Kontakt os i dag

Et sikkert og pålideligt IT-system er alfa og omega

Det er vigtigt at have en god IT-infrastruktur. Uden sikkerhed og sammenspil mellem jeres digitale løsninger er det svært at drive en bæredygtig forretning.

Løsningerne skal være så optimale som muligt. Gennem professionel rådgivning får I IT-systemer, der ikke er en hovedpine, men en medspiller i hverdagen.
Læs mere om IT-sikkerhed her

Grundig gennemgang fra A til Z

Vi tilbyder, at en af vores IT-specialister kommer forbi til en halv dags rådgivning og gennemgang af jeres IT-systemer, hvor specialisten vil afdække jeres behov og ønsker.

I det videre samarbejde vil vores udsendte specialist foretage en grundig analyse af jeres nuværende systemer.

På den baggrund får I den bedste rådgivning vedrørende sikkerhed, optimering og forbedring af jeres IT-systemer. Vi kan både rådgive om eksisterende løsninger og opdatere systemer til at understøtte jeres digitale omstilling.

Certificerede specialister er jeres tryghed

Hos MI Support IT er vi erfarne og certificerede IT-specialister, der løbende opdaterer vores viden og færdigheder. Det er jeres tryghed, når I har brug for kyndig og værdifuld rådgivning.

Vores medarbejdere er konkrete og målrettede jeres organisation. Det giver jer viden om optimeringsmuligheder og mulige trusler i jeres IT-systemer.
Microsoft ms-500 exam logo
Microsoft az-500 exam logo
ISC2 Cissp logo
Togaf 9 logo

Uvildig IT-rådgivning giver klarsyn

Vi har ingen aktier i jeres forretning – men som vores kunde er det vigtigt, at I får værdi ud af vores arbejde. Derfor er vores IT-rådgivning også 100% uvildig for at sikre den bedste løsning for jeres forretning.

Her er fem gode grunde til at vælge vores IT-rådgivning:
100% uvildig rådgivning
Professionelle og certificerede IT-specialister
Rådgivning, der sikrer langsigtede løsninger fra starten
Høj kvalitet og stor værdi til en fair pris
Skræddersyet rådgivning, der opfylder jeres behov

Vi lever op til jeres tillid

Professionel IT-rådgivning giver jer et overblik over, hvor I kan og skal optimere for at sikre en effektiv organisation. Men det kræver også tillid at lukke andre ind i jeres IT-maskinrum.

Vælger I at få IT-rådgivning fra os, vil vi leve op til tilliden. Derfor udvælger vi også den specialist, der passer bedst til jeres behov og ønsker, ligesom vi sætter os ind i jeres nuværende IT-systemer.

Uden tillid har vi intet samarbejde.

 Vil I gerne høre mere?  Kontakt os på telefon  +45 3212 3232 eller skriv til os ved at trykke på knappen herunder. I kan også booke et 30 minutters online møde for at få en uforpligtende samtale.
Kontakt os