Ydelser

Hold fokus på jeres kerneopgave: Få 360 graders IT-sikkerhed med MI Support IT

Jeres IT-sikkerhed er afgørende. Afgørende for jeres omsætning, fortrolighed og troværdighed.

Ved at outsource ansvaret for jeres IT-sikkerhed til os, får I en erfaren IT-specialist, der forebygger og minimerer chancen for phishing, hackerangreb, datatab og læk af fortrolige oplysninger.

Gennem mange års erfaring med IT-sikkerhed er vi jeres tryghed, når I har et IT-system, der er afgørende for den daglige drift.

En grundig gennemgang af jeres IT-infrastruktur

Vi rådgiver jer og finder den IT-sikkerhedsløsning, der passer bedst til jeres behov. På den måde opnår I det nødvendige sikkerhedsniveau i jeres organisation.

Det kan have store konsekvenser, hvis der opstår sikkerhedsbrud i jeres system. Rammes I af virus, datalæk eller phishing, kan det have afgørende betydning for jeres forretning. I kan miste værdifulde data eller omsætning, fordi jeres system er nede eller usikkert.

I samarbejde med vores IT-specialister tilbyder vi en halv dags gennemgang af jeres IT-miljø. Efterfølgende finder vi den bedste konsulent til at sikre jer et system, hvor data ikke går tabt, og risikoen for angreb minimeres.
Book et uforpligtende onlinemøde her

Jeres faste IT-support: Som en af jeres egne

Er I vokset jer for store til, at den IT-ansvarlige kan følge med? Eller har I ikke den nødvendige IT-viden internt?

Vores hjælp står til rådighed for jer 24/7, og på sigt vil vores specialist blive en naturlig integreret del af jeres organisation.
  • MI Support IT tager jer i hånden og sørger for en nem og simpel proces

    Vi er jeres løsning, når IT-udfordringerne er vokset jer over hovedet. Se her, hvad vores service blandt andet indebærer.
  • Kontakt til den tidligere udbyder, hvis der har været en

  • En gnidningsfri og grundig overtagelse fra jeres interne IT-ansvarlige

  • En grundig gennemgang og test af jeres systemer

  • Undervisning og rådgivning af ledere og medarbejdere (hvis ønsket)

  • Tilgængelighed 24 timer i døgnet ved problemer eller spørgsmål

Certificerede specialister er jeres tryghed

Betydningen af en høj IT-sikkerhed kan ikke overvurderes. Derfor får I tilknyttet en specialist med stor erfaring.

Vores konsulenter er uddannede og certificerede inden for de største IT-områder og holder sig løbende opdaterede med kurser om den nyeste udvikling.

Det er jeres garanti for, at I får en pålidelig rådgivning og løsning, der sikrer jer en høj IT-sikkerhed – og at problemet bliver løst, hvis uheldet skulle være ude.
Microsoft ms-500 exam logo
Microsoft az-500 exam logo
ISC2 Cissp logo
Togaf 9 logo

IT-truslen er størst indefra: Derfor er rådgivning vigtigt

Medarbejderne er det vigtigste organ i jeres forretning. Det er dem, der sørger for, at hjulene kører rundt. Og dem, der ikke laver fejl, laver ikke noget, som man siger.

Derfor udgør jeres medarbejdere også den største IT-trussel. Et enkelt fejlklik fra en medarbejder kan føre til en stor IT-sikkerhedstrussel.

Som jeres IT-sikkerhedsansvarlige kan vi stå for rådgivning og træning af jeres medarbejdere, så de bliver opmærksomme på de IT-trusler, der kan forekomme.
Book et uforpligtende onlinemøde her

Skal jeres IT-system sikres? Lad os komme forbi til en snak

Det er en stor beslutning at udskifte leverandør af IT-sikkerhed. Det kræver tillid.

Den tillid vil vi starte med at vise ved at komme forbi jer og høre om jeres behov og udfordringer. Vi bliver klogere på jer, mens I kan høre om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Tilliden bliver kun styrket med tiden, da vi står til rådighed for jer 24 timer i døgnet og kommer med det samme i tilfælde af alvorlige sikkerhedsbrud.

Kontakt os på telefon  +45 3212 3232 eller skriv til os ved at trykke på knappen herunder. Du kan også booke et 30 minutters online møde for at få en uforpligtende samtale.
Kontakt os
coggraduation-hatphone-handsetlaptopclock