IT-sikkerhed

Vi har mange års erfaring med IT-sikkerhed. 
Vi har en risikobaseret tilgang som sikrer jer, at de rigtige områder af jeres infrastruktur beskyttes og at risikoen for datatab eller angreb minimeres.
orange prik

God rådgivning gør en forskel

Hos MI Support IT har vi mange års erfaring med IT-sikkerhed. 
Vi har en risikobaseret tilgang som sikrer jer, at de rigtige områder af jeres infrastruktur beskyttes og at risikoen for datatab eller angreb minimeres.

Få en gennemgang af jeres IT-sikkerhed

I samarbejde med vores IT-sikkerhedsspecialister tilbyder vi en halv dags gennemgang af jeres IT-miljø med fokus på hvilke forbedringer som vil give størst værdi for jer og dermed nedbringe jeres trusselsniveau.

Mennesker ved tavle

Er dine medarbejdere trænet i IT-sikkerhed?

Vi tager hånd om jeres IT-sikkerhed – lige fra rådgivning til implementering og drift

Medarbejderne er vigtige !

Medarbejdere udgør den allerstørste it-sikkerhedstrussel, det er derfor vigtigt, at dine medarbejdere er opmærksomme på de trusler, som kan ramme dem i løbet af arbejdsdagen. 
Et enkelt uforsigtigt klik fra en medarbejder kan udgøre en stor sikkerhedstrussel for din virksomhed. Derfor anbefaler vi at klæde dine medarbejdere på til at modstå potentielle trusler.
Group meeting

CISSP

ISC2 Cissp logo

TOGAF

Togaf 9 logo

Microsoft MS-500

Microsoft ms-500 exam logo

Microsoft AZ-500

Microsoft az-500 exam logo

Certificerede specialister

Vores konsulenter er uddannede og certificerede inden for de største IT-områder of vi sørger hele tiden for at holde os opdateret på de nyeste områder.

Det sikrer dig en høj kvalitet og kompetent rådgivning.