Ydelser

Få professionel og rådgivende hjælp til jeres IT-strategi

Har I planer om at ændre i jeres IT-setup for at nå forretningsmål, KPI’er og øget vækst?

Hos MI Support IT har vi dygtige IT-specialister, der kan rådgive og hjælpe jer med at implementere jeres IT-strategi.

Med en IT-strategi, der er gennemarbejdet og tilpasset virksomhedens udvikling, øger I chancerne for at opnå kernemål og forbedre organisationens ydeevne.

Vi har stor erfaring med at samarbejde med IT-afdelingen i en organisation, hvor vi superviserer, rådgiver og sparrer for at nå i mål med strategien.

Hvad er en IT-strategi?

En IT-strategi er en plan, der forklarer og redegør for, hvordan IT skal hjælpe organisationen med at nå vigtige mål. Derfor lægges strategien oftest af IT-specialister i samarbejde med topledelsen.

Strategien skal blandt andet tage højde for, hvordan virksomheden overholder sikkerhedskrav. Herunder beskyttelse af data og cybersecurity.

Derudover skal strategien forklare, hvordan organisationen bruger sine ressourcer og sikrer den optimale IT-infrastruktur for at forbedre konkurrenceevnen og opnå vækst.
Skal vi hjælpe jer?

MI Support IT tilbyder professionel konsulenthjælp

Har I brug for en hjælpende hånd til jeres IT-strategi?

MI Support IT har erfarne og certificerede konsulenter, der kan hjælpe jeres organisation.

Professionel hjælp udefra er med til at fjerne bias og uoverensstemmelser og kan gøre både planlægning og implementering nemmere.

Vores IT-specialister bringer faglighed og objektivitet til bordet. Her kan I få rådgivning om fremtidens teknologi, potentielle risici og overholdelse af regulativer, som alt sammen skal overvejes i strategien.

Et fagligt samspil med jeres IT-team

Vores konsulenter hjælper jeres IT-team, når strategien giver udfordringer. Det kan være, at I har strategien klar, men ikke ved, hvordan I bedst implementerer den. Eller at I er i tvivl om, om jeres plan også er bæredygtig og aktuel om fem år.

Ved oplæg, sparring og træningssessioner hjælper vi med både at udarbejde og implementere jeres IT-strategi.

Med vores specialistbaggrund kan vi rådgive, justere og eksekvere på jeres plan lige fra de store IT-beslutninger på ledelsesniveau til det IT-udstyr, som slutbrugeren anvender i hverdagen.

Er I klar til at tage næste skridt?

Skal I til at planlægge jeres IT-strategi?

Med hjælp fra MI Support IT får I erfarne, uvildige og professionelle specialister, der hjælper jer, hvor der er behov for det.

Har I lyst til at høre mere? Så kan I altid få en uforpligtende snak.

Kontakt os på +45 3212 3232 eller info@misupport.dk. Du kan også booke et uforpligtende møde via knappen.
Kontakt os i dag