Ydelser

Serverhosting: Den perfekte løsning – leveret af specialister

Har I brug for sikker, stabil og skalerbar hosting?

MI Support IT er specialister i alle former for serverhosting og rådgiver gerne om den løsning, der er bedst for jer, før vi implementerer den.

Det er vigtigt at have en god serverhosting for at sikre, at hjemmesider, applikationer og databaser altid kører. Skulle jeres systemer gå ned som følge af et serversvigt, kan det få store konsekvenser for både medarbejdere, omsætning og kunder.

Få både on premise-, IaaS-, PaaS- og SaaS-løsninger

Når I skal vælge jeres serverhosting, skal I vurdere, hvor meget kontrol over serveren I ønsker. Vil I have jeres egen server, dele servere med andre eller helst have en cloudløsning?
Book et uforpligtende møde

Vælg mellem alle former for serverhosting – eller få en hybridløsning tilpasset jeres behov

Med en on premise-løsning står I for hele hostingen selv. Mens I med en SaaS-løsning får hele processen varetaget af en ekstern partner. IaaS og PaaS er to mellemløsninger, hvor I selv kontrollerer dele af hostingen.

Vil I ikke bruge kræfterne på at vedligeholde og udvikle jeres applikationer og drift, er en SaaS-løsning oplagt. Her får I hardwaren direkte installeret på computeren klar til brug – eksempelvis Microsoft 365. Det vil oftest være hensigtsmæssigt i en mindre organisation uden en større IT-afdeling.

Er I en stor organisation med en professionel IT-afdeling, kan en on premise-løsning være en mulighed. Det kan være en fordel, hvis I arbejder i særlige og specielle programmer, som I gerne selv vil drifte, udvikle og vedligeholde gennem IT-afdelingen. Men en on premise-løsning kræver ofte dygtige og erfarne IT-medarbejdere.

Se på oversigten, hvad I selv er ansvarlige for i hver enkelt løsning.

Dedikeret hosting: Serverhosting på egne præmisser

Har I ikke plads til selv at have en server stående, men ønsker mest mulig kontrol over jeres servere? Så er dedikeret hosting en oplagt løsning.

Vi kan stille en fysisk server til rådighed, som I får fuld kontrol over. På den måde kan I selv stå for det hele.

Det er en optimal løsning, hvis I har IT-kyndige i jeres organisation og selv ønsker det fulde ejerskab.

Vi sørger altid for en høj sikkerhed i form af overvågning og nedkøling i vores datacentre.

VPS-hosting: Få virtuel plads på en fysisk server

Er en hel fysisk server ikke den rette løsning for jer, kan I tilkøbe jer virtuel plads på en fysisk server som VPS-hosting. Her får I ligeledes mulighed for at have hele kontrollen selv.

Med VPS betaler I kun for den del af den fysiske server, som I bruger, og I er ikke påvirket af andre problemer på serveren. Det giver en bedre ydeevne, end hvis I deler pladsen med andre.

Det er også nemt at skalere både op og ned i form af tilkøb af mere virtuel plads eller nedjustering, og den hosted server kan derfor tilpasses jeres behov.
Læs mere om VPS-hosting

Cloudhosting: Lad os varetage jeres servere

Vi tilbyder også serverhosting som en cloudbaseret løsning, hvor jeres hjemmesider, data og applikationer leveres via cloudinfrastruktur.

Med cloudhosting vil I ikke have brug for en fysisk server, og I betaler derfor ikke for at leje plads i et datacenter eller for udgifter til at hoste serveren selv.

Hos MI Support IT bruger vi Microsoft Azure til vores cloudhosting. Vi er specialister i tjenesten, som er en driftsikker og omkostningseffektiv løsning, da I kun betaler for den plads, I bruger.

Skal vi stå for jeres serverhosting?

Uanset om I vil have en fysisk server eller en cloudløsning, sørger vi for både at implementere og drifte jeres servere.

Vi har 20 års erfaring, og vores IT-specialister er certificerede og opdaterede indenfor branchens nyeste teknologier. Med MI Support IT som jeres eksterne partner er jeres serverhosting altid i trygge hænder.

Skal vi hjælpe jer? Kontakt os på 32123232 eller via knappen herunder og få en uforpligtende snak.
Kontakt os i dag