Teknologier og partnere

Erfaring fra successfulde implementeringer igennem de sidste 20 år

Skræddersyede IT-løsninger til dit behov

Ingen opgave er ens. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine behov, krav og ønsker, så vi kan udarbejde en løsning, der lever op til dine behov og forventninger.
Microsoft 365 logo transparent
Tag din virksomhed til det næste niveau med Microsoft 365, som er førende inden for skybaseret produktivitet. Oplev fordelene ved en integreret sky-platform, der leverer brancheførende produktivitetsapps.

Azure Logo
Azure-cloudplatformen består af mere end 200 produkter og cloudtjenester, der er udviklet til at hjælpe dig med at bringe dine nye løsninger til live.
Microsoft Enterprise mobility and security
Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) er en platform der kan hjælpe med at håndtere sikkerhedsudfordringer. Det er særligt velegnet til at beskytte mobile brugere, apps, enheder og data.
Microsoft virtual desktop
Giv medarbejderne den bedste virtualiserede oplevelse med den eneste løsning, der er fuldt optimeret til Windows 10 og Office 365.
Microsoft Teamslogo
Hold forbindelsen, og hold dig organiseret. Opnå mere sammen med Microsoft teams både på arbejdspladsen og hjemmekontoret.
Transportløsning til byggebranchen
MI Support IT A/S
Korskildelund 4, 1
2670 Greve
CVR: 2579 3714
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram