Vores ydelser og sikkerhedsløsninger

Vores IT-konsulenter er profesionelle rådgivere indenfor en lang række cloud- og sikkerhedsløsninger, der kan implementeres og tilpasses til alle slags virksomheder. Vi rådgiver alle størrelser af virksomheder og servicerer både offentlige og private.

Leder du efter en partner til sikkerhedsløsninger?

I over 20 år har vi med success ydet rådgivning og services til vores kunder. Derfor har vi en stor erfaring og omfattende knowhow, som giver dig en sikkerhed for høj kvalitet i alle aspekter af leverancen.

Konsulenter

Vores kompetente IT-konsulenter sikrer at du kommer i mål med din virksomheds digitale strategi.
Vores konsulenter har mange års erfaring med rådgivning, design, udvikling og implementering af IT-løsninger i store og små virksomheder.

Cloudrådgivning

MI Support IT A/S er en cloudfirst virksomhed. Vi tror på den øgende fleksibilitet og de skaleringsmuligheder, som cloudløsninger tilbyder. Det giver en robust og agil platform, der kan tilpasses alle slags virksomheder og supportere den fleksible arbejdsplads.

IT-Sikkerhed

Vores sikkerhedskonsulenter rådgiver og vejleder for at beskytte din virksomhed mod sikkerhedstrusler.

IT-drift og support

Vi sikrer høj oppetid og stabilitet af dine IT-systemer.
Som kunden har du altid hjælpen lige ved hånden når der er brug assistance
Alle vores driftsmedarbejdere er certificeret i ITIL4 processerne, det er din garanti for at vi arbejder effektivt og under velkendte processer

IKT Ledelse

Vores IKT specialister hjælper bygherre med uvildig IKT-ledelse som sikre at en bedre struktur og et bedre samarbejde blandt byggeriets entreprenøre

Hvordan kan vi hjælpe ?

Hvis du har spørgsmål til vores services så lad vores eksperter hjælpe dig, kontakt os i dag for en uforpligende snak.