Ydelser

IT-hosting med stor fleksibilitet efter jeres behov

MI Support IT tilbyder alle former for IT-hosting, når I skal have sikret jeres servere, programmer eller systemer.

Vi tilbyder både cloud-, hardware- og hybridløsninger. Få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe jer med god og sikker IT-hosting.

Sikker IT-hosting på dansk jord

Ønsker I en hardware-løsning, tilbyder MI Support IT plads i et sikkert og overvåget datacenter i Danmark.

Her kan I få alt fra servere, programmer og netværksudstyr opbevaret og hostet. På den måde får I jeres data sikkert opbevaret fysisk.

I får sikkerhed, køling, skalerbarhed og support gennem os, når vi sørger for jeres IT-hosting i et af vores datacentre.
Book et uforpligtende møde

Effektiv og brugervenlig cloud-hosting

Foretrækker I en cloud-løsning til jeres IT-hosting, sørger vi for en sikker løsning til både servere, data og applikationer.

Her får I en løsning, der er nem at skalere og yderst fleksibel. Vi bruger Microsoft Azure, som giver en række fordele i forhold til vedligeholdelse, drift og skalerbarhed.

Beskyt jeres data med redundant IT-hosting

Jeres data er værdifuld for jeres organisation. Derfor kan I med MI Support IT få en redundant IT-hosting.

En redundant løsning betyder, at vi gemmer jeres data, servere eller applikationer i flere forskellige datacentre på forskellige lokationer.

Skulle der ske en katastrofe eller et uheld, hvor et datacenter bliver ødelagt, vil I stadig kunne finde dataet i andre datacentre.

Det vil også betyde, at jeres slutbrugere ingenting vil opdage, hvis et datacenter kollapser. Dataet vil blive ekskluderet fra centret, men stadig køre på de andre servere. Dermed vil I ikke opleve nedetid, som kan være dyrt for organisationen.

En redundant løsning er en måde at risikosprede for at skabe mere sikkerhed. Hos MI Support IT varetager vi hele processen, så jeres IT altid virker.

Smart og driftsikker VPS-hosting

Fordelen ved VPS-hosting er, at selvom I deler fysisk server med andre, får I dedikeret plads med egne serverressourcer til jeres data. Har en anden VPS problemer på den fysiske server, vil I ikke opleve gener. Det gør VPS-hosting til en driftsikker løsning.

Med VPS-hosting er det både nemt at skalere og få mere plads på serveren, ligesom VPS-hosting er billigere end en dedikeret server, hvor I ejer det hele.

Vi kan hjælpe jer med at bruge jeres VPS, som I ønsker, og vi har også en fysisk server, hvor I kan købe plads.

Lad os tage en snak om jeres ønsker

Er I interesserede i at høre mere om en backup-løsning?

Kontakt os på 3212 3232 eller info@misupport.dk. Du kan også booke et uforpligtende møde.
Kontakt os i dag