Ydelser

VPS-hosting: Få privat plads på en fysisk server

MI Support IT er eksperter indenfor VPS-hosting. Vi kan stå for hele processen lige fra rådgivning til drift.

Med en VPS-server får I dedikeret plads på en fysisk server. I vil få fuld kontrol over jeres server og kan nemt justere til mere eller mindre plads.

Vi hjælper jer gerne med både implementering, drift og backup af jeres VPS-hosting. Læs mere om, hvordan I får den bedste løsning herunder.

Spar penge med VPS-hosting

VPS-hosting er en billigere løsning i forhold til en on premise-løsning. Med VPS-hosting får I plads på en fysisk server, men pladsen er privat og deles ikke med andre (Virtual Private Server). Dermed betaler I også kun for jeres del af den fysiske server.

Det er nemt at op- eller nedskalere og tilkøbe sig mere plads på serveren. Dermed bruger I ikke unødige økonomiske ressourcer på jeres hosting.
Book et uforpligtende møde

Den oplagte IaaS-løsning

Har I IT-medarbejdere i organisationen og ønsker mest mulig kontrol over jeres data samt adgang til serveren?

Så er VPS-hosting en god mulighed.

Vi tilbyder VPS-hosting som en IaaS-løsning, og I får mulighed for at få adgang til operativsystemet, udvikle applikationer og varetage data. MI Support IT sørger for en VPS-server, plads og netværk.

I får root-adgang til jeres VPS-server, som giver jer mulighed for at have kontrol over applikationer, konfigurationer og operationer. Her kan I selv installere og opdatere software, ændre systemkonfigurationer og oprette og slette konti.

Certificerede IT-specialister står klar til at hjælpe

Vi har IT-specialister, der er eksperter i effektive hostingløsninger – også VPS-hosting.

Vores medarbejdere er certificerede og holder sig opdaterede om de nyeste teknologier indenfor IT-branchen. Derfor kan I være sikre på at få en holdbar, professionel og effektiv løsning.

Her kan I læse nogle af fordelene ved at lade os stå for jeres VPS-hosting.

Er I interesserede i en VPS-server? Lad os høre om jeres ønsker

Vi yder både rådgivning og eksekvering. Hvis I er interesserede i at få VPS-hosting, lytter vi gerne til jeres ønsker og rådgiver om den bedste løsning.

Vi kan implementere, drifte og sørge for backup af jeres data, så I altid er beskyttet.

Kontakt os på 3212 3232 eller info@misupport.dk. I kan også booke et uforpligtende møde.
Kontakt os i dag