Baggrund
Find min iPhone er en nyttig funktion, der lader dig finde din mistede iPhone eller iPad. Du kan også slette eller låse din enhed, hvis den er blevet stjålet.
Reparation eller videresalg
Skal din iPhone eller iPad til reparation, eller skal enheden gives videre til en anden, er det vigtigt, at du deaktiverer "Find min iPhone" på din telefon.
Er "Find min Iphone" ikke slået fra, kan enheden ikke genbruges af andre. Du kan godt slette alt på telefonen, men når den næste person forsøger at installere den, viser den en fejl.
Telefonen er ubrugelig, indtil den er låst op igen.
Hvis du har adgang til enheden.
- Åbn Indstillinger.
- Tryk på [dit navn] > Find.
- Tryk på Find min iPhone, og tryk derefter for at deaktivere funktionen.*
- Angiv adgangskoden til dit Apple-id. Har du glemt din adgangskode?
- Tryk på Slå fra.
Herefter er Find min iPhone ikke længere aktiv på din enhed, og du kan ikke længere finde eller styre den via iCloud.com eller en anden iOS-enhed.
Bemærk: Har du brugt Find min iPhone til at slette din enhed, skal du vente 24 timer, før du kan slå funktionen fra eller genaktivere den.
Hvis du ikke har adgang til enheden
Har du ikke længere adgang til din iPhone, kan du fjerne en enhed fra Find min iPhone på iCloud.com.
Ovenstående er testet med IOS 16
Vigtigt
Husk, at dette er en permanent handling, som ikke kan fortrydes. Sørg for, at du har backup af dine data, inden du slår funktionen fra, så du kan gendanne dem, hvis det bliver nødvendigt.




